.

افتخار آفرینی اعضا مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)در جشنواره پژوهش و فناوری سال 1401 دانشگاه

 افتخار آفرینی اعضا مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)در جشنواره پژوهش و فناوری سال 1401 دانشگاه

افتخار آفرینی اعضا مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)

در جشنواره پژوهش و فناوری سال 1401 دانشگاه دکتر مجتبی یوسفی مدیر گروه علوم و صنایع غذایی بعنوان پژوهشگر برتر و خانم دکتر آنا عبدالشاهی بعنوان مخترع برتر ،برگزیده و تجلیل شدند.

  • کد خبر : 41551
لینک کوتاه خبر :
خانم مهندس زهرا عامری
خبرنگار

خانم مهندس زهرا عامری

تصاویر

افتخار آفرینی اعضا مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)در جشنواره پژوهش و فناوری سال 1401 دانشگاه افتخار آفرینی اعضا مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)در جشنواره پژوهش و فناوری سال 1401 دانشگاه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *