کتاب اثر فرایند های خشک کردن و انجماد بر مواد غذایی - تالیف دکتر آنا عبدالشاهی و دکتر بهداد شکرالهی یانچشمه - 1399

پدیدآور: آنا عبدالشاهی، بهداد شکرالهی یانچشمه، علیرضا عمادی، علیرضا یزدانی
سال انتشار: ۱۳۹۹
نوع کتاب: تالیف
زبان: فارسی
دانشگاه منتشر کننده: علوم پزشکی سمنان
ناشر: ارمغان ارسطو
شابک: ۹۷۸۶۲۲۹۶۱۱۴۲۵
شمارگان: ۶۲۳۹۴۸۹
قیمت: ۳۰۰۰۰۰ ریال
نوع کتاب: چاپی
تعداد صفحات: ۱۶۲ صفحه
قطع کتاب: وزیری: 16.5 در 23 سانتیمتر
........................................................................................................................................................................................................................................................................
کتاب تغذیه و اپی ژنتیک
پدیدآور: حسین حاجیان فر، آیدا مهاجری، زینب فغفوری
شابک: 3-633333-622-978
ناشر: فرهنگ پژوهان دانش
قیمت: 95000 تومان
موضوع: تغذیه و ژنتیک
سال چاپ : 1400

........................................................................................................................................................................................................................................................................

کتاب حقایقی از علم تغذیه - ترجمه دکتر عاطفه اصحابی- کیاناطلعتی فر،کیمیا رضایی مقدم،محمدرحیم لو و موعودکرمانشاهی نژاد

........................................................................................................................................................................................................................................................................

کتاب نمک،سلامتی و ایمنی غذایی - تالیف دکتر آناعبدالشاهی ، مهندس زهراعبدالشاه ، دکتر مژگان حسامی ، دکترعاطفه اصحابی و محمد رحیم لوی برابی

........................................................................................................................................................................................................................................................................

کتاب نمک،سلامتی و ایمنی غذایی - تالیف دکتر آناعبدالشاهی ، زهرا زمانی ، دکتر بهداد شکرالهی یانچشمه و نگین یوسفی