بیانیه ماموریت:
مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک) با انجام فعالیت های پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای درصدد ارتقای سطح سلامت و ایمنی غذایی جامعه می باشد. بر این اساس، این مرکز اقدام به تصویب طرح های تحقیقاتی بر اساس اولویت های پژوهشی، تجهیز آزمایشگاه های تحقیقاتی خود و در اختیار قرار دادن آن ها به پژوهشگران، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به اعضای هیات علمی و دانشجویان، ارائه خدمات آزمایشگاهی و نیز مشاوره ای به صنایع وابسته، گسترش همکاری های تحقیقاتی با سایر مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان داخلی و خارجی، ثبت و تجاری سازی محصولات و روش های نوین در حوزه صنایع غذایی و علوم تغذیه، و نیز ارائه مشاوره به جامعه در زمینه سبک تغذیه سالم خواهد نمود.
دورنمای سازمانی:
این مرکز درصدد است با بهره مندی از قابلیت ها و توانمندی های خود تبدیل به بزرگترین مرکز تحقیقاتی معتبر شمال و شمال شرق کشور در زمینه تحقیقات کاربردی مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذایی گردد. همچنین تبدیل شدن این مرکز به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی همکار سازمان های معتبر بین المللی در حوزه سلامت و ایمنی مواد غذایی (نظیر FDA، EU Commission و ...) ومتعاقباً گسترش مستمر کمی و کیفی ارتباطات علمی و اجرایی با آنان یکی دیگر از اهداف اصلی مرکز به شمار می آید.
ارزش های سازمانی:
- جامعه محوری
- مشتری مداری
- عملکرد مبتنی بر شواهد
- مدیریت مبتنی بر اطلاعات
- کار تیمی
- اخلاق مداری
- عدالت محوری