ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس زنیان

.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس زنیان

 ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس زنیان

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس زنیان

بسم الله الرحمن الرحیم

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون تنی

اسانس ها و عصاره های به دست آمده از گیاهان دارویی دارای ترکیبات زیست فعال می باشند که میتوانند به عنوان منبع مواد ضد باکتریایی و ضدقارچی در مقابل طیف وسیعی از میکروارگانیسمهای عامل عفونت و مسمومیت عمل نمایند. با در نظرگرفتن پتانسیل ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی مؤثر در اسانس های گیاهی، میتوان از آنها به عنوان جایگزین مواد شیمیایی در صنایع غذایی و داروسازی بهره برد. در طب سنتی از عصاره زنیان در التیام درد استفاده می شود. اهمیت استفاده از گیاه زنیان به دلیل ترکیبات ارزشمند موجود در اسانس آن می باشد. طبق مطالعات پیشین اجزای اصلی تشکیل دهنده اسانس شامل: تیمول، ترپینن، گروه پینن، گروه سیمن و میرسن می باشد. مقاله زیر به ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از باکتریهای استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برون تنی پرداخته است.

https://fsct.modares.ac.ir/article-7-42871-fa.pdf

منبع: مجله علوم و صنایع غذایی ایران،انتشارات دانشگاه تربیت مدرس

  • کد خبر : 29239
لینک کوتاه خبر :
خانم مهندس زهرا عامری
خبرنگار

خانم مهندس زهرا عامری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *