.
اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته
اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته
اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته
پسته ، یکی از محصولات صادراتی ایران ، تحت شرایط نامساعد در طول دوره انبار مانی ، کپک زدگی ، آفت زدگی ، سمومی از جمله آفلاتوکسین مترشحه از قارچ آسپرژیلوس باعث افت شدید کیفیت آن می گردد.
در این مقاله اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته مورد بررسی قرار گرفته است.
https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_11593_664b27f81d36654579b1438b265c31cd.pdf
منبع : نشریه پژوهش های صنایع غذایی/ جلد 30 شماره 3 /سال 1399
لینک کوتاه خبر :