اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

.

اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

 اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

پسته ، یکی از محصولات صادراتی ایران ، تحت شرایط نامساعد در طول دوره انبار مانی ، کپک زدگی ، آفت زدگی ، سمومی از جمله آفلاتوکسین مترشحه از قارچ آسپرژیلوس باعث افت شدید کیفیت آن می گردد.

در این مقاله اثر پوشش دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته مورد بررسی قرار گرفته است.

https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_11593_664b27f81d36654579b1438b265c31cd.pdf

 

منبع : نشریه پژوهش های صنایع غذایی/ جلد 30 شماره 3 /سال 1399

  • کد خبر : 30664
لینک کوتاه خبر :
خانم مهندس زهرا عامری
خبرنگار

خانم مهندس زهرا عامری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *