مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی

.

مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی

 مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی

مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی

بسم الله الرحمن الرحیم

مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی

 

استفاده از بیوتکنولوژی مدرن به منظور تولید فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی یک شیوه تأمین امنیت غذایی برای جمعیت روبه رشد جهان می باشد.یکی از عوامل اصلی توسعه فرآورده ها و محصولات فوق،تولید بالای آنها در مقایسه با انواع محصولات سنتی است. با این حال نگرانی های بسیاری در مورد اثرات غیرقابل پیش بینی و مضر این غذاها وجود دارد.

در مقاله زیر به بررسی مزایا،خطرات،ایمنی سلامت و قوانین مربوط به این نوع از فرآورده های غذایی پرداخته شده است.

https://sina-pub.ir/storage/media-center/documents/ac-doc-3i1541942679Qh.pdf

 

https://sina-pub.ir/storage/media-center/documents/ac-doc-rB1541942668i5.pdf

 

 منبع: sina-pub.ir

خانم مهندس زهرا عامری
تهیه کننده:

خانم مهندس زهرا عامری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *